top of page

Despre albirea dinților

Mi-e teamă să-mi albesc dinții!

Este fraza pe care o aud deseori în cabinetul meu, însă sunt aici să te actualizez asupra procedurii de albire prin care dinții tăi pot deveni albi, fără afectarea structurii dentare


Înainte de a-ți albi dinții acasă, sau în cabinet, apelează la o consultație realizată de un medic dentist, specializat în cosmetică dentară. În urma acestei consultații vei primi informații prețioase asupra produselor și tehnicilor potrivite pentru dinții tăi.


Trebuie să știi că nu orice structură dentară se poate albi iar utilizarea produselor cu procente ridicate de peroxid de hidrogen pot irita gingia sau crea sensibilitate dentară.


Evită testarea produselor comerciale direct pe dinții tăi ! Este mai sigur să fii îndrumat în acest sens, plus că înaintea oricărei albiri este indicat un detartraj, un periaj profesional și un airflow (jet de bicarbonat cu apă care curăță petele de cafea, nicotină, coca-cola, vin sau alte băuturi sau alimente colorate) astfel încât dinții să fie curați înaintea tratamentului de albire.


Igiena de acasă va fii precedată de utilizarea unei paste de dinți de albire , a aței in