top of page

Politica de confidentialitate

Primim, colectăm și stocăm orice informație pe care o introduceți pe site-ul nostru sau ne furnizați în orice alt mod. În plus, colectăm adresa de protocol Internet (IP) utilizată pentru a vă conecta computerul la Internet; Autentificare; Adresa de e-mail; parola; informații despre computer și conexiune și istoricul achizițiilor. Putem folosi instrumente software pentru a măsura și colecta informații despre sesiune, inclusiv timpii de răspuns la pagină, durata vizitelor la anumite pagini, informații de interacțiune a paginii și metodele utilizate pentru a naviga departe de pagină. De asemenea, colectăm informații de identificare personală (inclusiv nume, e-mail, parolă, comunicări); detalii de plată (inclusiv informații despre cardul de credit), comentarii, feedback, recenzii despre produse, recomandări și profil personal.

Când efectuați o tranzacție pe site-ul nostru web, ca parte a procesului, colectăm informații personale pe care ni le dați, cum ar fi numele dvs., adresa și adresa de e-mail. Informațiile dvs. personale vor fi utilizate numai din motivele specifice menționate mai sus.

Colectăm astfel de informații non-personale și personale în următoarele scopuri:

  • Să furnizeze și să opereze Serviciile

  • Pentru a oferi utilizatorilor noștri asistență continuă pentru clienți și asistență tehnică;

  • Pentru a putea contacta vizitatorii și utilizatorii noștri cu notificări generale sau personalizate legate de servicii și mesaje promoționale;

  • Pentru a crea date statistice agregate și alte informații non-personale agregate și / sau deduse, pe care noi sau partenerii noștri de afaceri le putem folosi pentru a furniza și îmbunătăți serviciile noastre respective;

  • Pentru a respecta orice legi și reglementări aplicabile.

Firma noastră este găzduită pe platforma Wix.com. Wix.com ne oferă platforma online care ne permite să vă vindem produsele și serviciile. Datele dvs. pot fi stocate prin stocarea datelor Wix.com, bazele de date și aplicațiile generale Wix.com. Acestea stochează datele dvs. pe servere securizate în spatele unui firewall.

Toate gateway-urile de plată directă oferite de Wix.com și utilizate de compania noastră respectă standardele stabilite de PCI-DSS, gestionate de PCI Security Standards Council, care este un efort comun al unor mărci precum Visa, MasterCard, American Express și Discover. Cerințele PCI-DSS ajută la asigurarea manipulării sigure a informațiilor despre cardul de credit de către magazinul nostru și furnizorii săi de servicii.

Este posibil să vă contactăm pentru a vă informa cu privire la contul dvs., pentru a depana problemele legate de contul dvs., pentru a rezolva o dispută, pentru a colecta comisioane sau sume datorate, pentru a vă examina opiniile prin sondaje sau chestionare, pentru a trimite actualizări despre compania noastră sau dacă este necesar altfel să vă contactăm pentru a pune în aplicare Acordul nostru de utilizare, legile naționale aplicabile și orice acord pe care îl putem încheia cu dvs. În aceste scopuri, vă putem contacta prin e-mail, telefon, mesaje text și poștă.

Dacă nu mai doriți să vă procesăm datele, vă rugăm să ne contactați la dr.stefaniamezdrea@gmail.com.

Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment această politică de confidențialitate, așa că vă rugăm să o consultați frecvent. Modificările și clarificările vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe site. Dacă facem modificări semnificative la această politică, vă vom notifica aici că a fost actualizată, astfel încât să știți ce informații colectăm, cum le folosim și în ce circumstanțe, dacă există, le folosim și / sau le dezvăluim.

Dacă doriți să accesați, să corectați, să modificați sau să ștergeți orice informații personale pe care le avem despre dvs., sunteți invitați să ne contactați la dr.stefaniamezdrea@gmail.com

Websitul nostru este destinat ca utilitate pentru un cabinet stomatologic si ajuta la gestiunea clientilor sau ca unealta de marketing pentru serviciile noastre.

bottom of page