top of page
  • Poza scriitoruluiDr. Stefania Mezdrea

Irigatorul bucal esențial pentru o gură îngrijită

Irigatorul bucal este accesoriul de igienă orală care te ajută să cureți spațiile dintre dinți fără a irita gingiile.


Trebuie să-ți reamintesc că periuța de dinți nu este suficientă pentru o igienă orală completă. De aceea, trebuie să folosești ața interdentară și irigatorul bucal pentru a curăța și spațiile dintre dinți.


Eu, personal, folosesc irigatorul bucal de câțiva ani și îl ador pentru că ocupă puțin spațiu, se curăță prin simplă clătire, rezervorul este ușor de umplut iar bateria mă ține suficient. Îl recomand cu încredere pacienților mei pentru a menține: gura îngrijită, lucrarile dentare efectuate și pentru a avea o respiratie proaspătă.

Irigatorul bucal, accesoriu preferat pentru o igienă orală completă.
Irigatorul bucal, accesoriu preferat pentru o igienă orală completă.

Acest accesoriu este genial pentru că iți oferă posibilitatea să-ți împrospătezi respirația prin eficiența jetului de aer și apă sau apă de gură.


Eficiența capului de pulverizare permite îndepărtarea resturilor dintre dinți chiar chiar și din locurile greu accesibile.


Îl recomand tuturor și în mod special persoanelor cărora le sângerează gingiile, au o predispoziție la gingii inflamate (gingii roșii, dureroase) celor diagnosticați cu parodontoză, celor care suferă de halitophobie (miros neplăcut) dar și celor care doresc să aibă o igienă orală impecabilă.


Dacă nu folosești ață interdentară sau periuță interdentară , irigatorul bucal este cea mai buna soluție pentru a igieniza spațiile interdentare.


Cu zâmbet,

Dr. Stefania Mezdrea

bottom of page