top of page

Cum alegi dentistul potrivit

În primul rand trebuie sa intelegi ca nu exista dentistul perfect care le stie si le face pe toate perfect, dar există dentistul potrivit, care îți poate rezolva problemele în baza așteptărilor realiste.


Dentistul cel mai potrivit este cel care are experiență în problemele orale cu care te confrunți, cel care comunică eficient și pe care îl gasești prin recomandare sau mediile online si offline.


Dentistul potrivit este cel care te ajută sa previi înainte de a trata, cel care mai ales după ce ai terminat o lucrare te susține în continuare și te motivează să intreții dinții și gingiile îngrijite și sănătoase.


Dentistul potrivit este cel care îți inspiră încredere, cel cu care poți să comunici deschis si care are tehnicile si onorariile pe care le poți susține.


Dentistul potrivit nu este obligatoriu cel care este foarte aproape de tine ca locatie, dentistul potrivit il vezi 1 data la 6 luni sau 1 data pe an dupa ce ti-ai rezolvat problemele dentare, de aceea alegerea unui medic bun ar trebui sa primeze inaintea locatiei comode.