top of page

Cum alegi un dentist bun

Stomatologia modernă a avansat mult, astfel că cei mai capabili dentiști sunt specializați pe un anumit segment al stomatologiei. Un bun profesionist, de principiu, nu realizează orice manoperă deoarece stomatologia cuprinde multe specializări care necesită timp, expertiză, îndemânare, cursuri, congrese, workshopuri.


Specializările stomatologice existente în Romania sunt : chirurgia dento-alveolară și oro-facială, ortodonția și ortopedia dento-facială, protetica dentară, parodontologia și endodonția. Din păcate, momentan, în cadrul facultății noastre de medicină dentară nu există specializarea de cosmetică dentară, branșă deja prezentă de mulți ani peste hotare care este foarte importantă pentru prevenția și menținerea dinților tăi naturali.


Pentru a ști cum să alegi un dentist profesionist trebuie să te informezi de câți ani profesează, ce specializări a făcut și pe ce domeniu este cel mai experimentat. Sa-ti arate cazurile realizate similare cu problema ta si sa iti comunice eficient care sunt cele mai bune optiuni pentru tine. Un dentist profesionist este informat la zi cu tehnicile și materialele actuale și se formează continuu în țară și în străinătate.


Ca să știi cum să alegi un dentist capabil, ințial trebuie să-ți cunosti problemele orale cu care te confrunți. Acest lucru, îl poți afla foarte ușor, în urma câtorva consultații de rutină și de specialitate la dentiști recomandați sau dentiști care iti inspira incredere din mediul online si offline.


Diferența cea mai mare o faci pr